Web Analytics Made Easy - Statcounter

عوارض سالیانه خودرو پولی است که بابت تردد خودرو هر ساله باید پرداخت شود اما به تازگی به عوارض سالیانه خودرو عنوانی به نام جریمه فرسودگی خودر نیز اضافه شده است.

به گزارش جنوب نیوز، "هر دم از این باغ بری میرسد" بهترین واژگانی است که می توان در قبال تازه ترین اقدام شهرداری پایتخت به کار برد. حتما تاکنون بارها این این ضرب المثل را شنیده و یا به کار برده اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بار در وصف شهردای تهران و اقدام عجیب صورت گرفته باید این ضرب المثل را به کار برد.

عوارض سالیانه خودرو پولی است که بابت تردد خودرو هر ساله باید پرداخت شود اما به تازگی به عوارض سالیانه خودرو عنوانی به نام جریمه فرسودگی خودر نیز اضافه شده است.


طبق قانون هیات دولت هر ساله براساس جدولی سن فرسودگی انواع خودروها را ابلاغ می‌کند، بر این اساس برای سال 98 برای سواری ۲۰ سال، برای خودروهای سنگین، کامیون و کامیون کشنده ۲۵ سال و در نهایت سن فرسودگی تاکسی‌ها را ۱۰ سال اعلام کرده است.

اما جریمه فرسودگی خودرو در حالی از مالکان خودرو ها گرفته می شود که داری معاینه فنی هستند و هنوز به سن فرسودگی نرسیده اند.

سوالی که اینجا پیش می آید این است که خودروی که هر ساله معاینه فنی می گیرد و هنوز به سن 20سال که قانون گفته است فرسوده می شود نرسیده، چرا باید جریمه فرسودگی پرداخت کند؟

پیگیری های خبرنگار ما با مسئولان شهرداری به نتیچه نرسید و هر کدام اظهار بی اطلاعی کردند.

بعد از تماس های مکرر با سامانه 137شهرداری تهران آنها نیز اعلام کردند که از موضوع جریمه فرسودگی اطلاعی نداریم و باید با دفاتر خدمات الکترونیک شهرتماس بگیرید و بعد از  مراجعه خبرنگار ما به این دفاتر اظهار داشتند طبق قانون شهرداری هر وسیله ای که از زمان تولید آن ده سال گذشته باشد فرسوده به حساب می آید و باید جریمه فرسودگی پرداخت کند و این قانون مربوط به امسال نیست و ازسال های گذشته نیز بوده است.

اما طبق اطلاعات خبرنگار ما جریمه فرسودگی برای خودرو های شهر تهران از امسال اعمال شده است و سال های گذشته چنین چیزی نبوده است.

حال باید از مسئولین پرسید با وجود تحریم ها و اوضاع اقتصادی نامناسبی که گریبان مردم را گرفته است، گرفتن پول از آنها با عناوین مختلف چه معنایی می تواند داشته باشد و به جز اضافه شدن مشکلی بر مشکلات آنها چه سودی می تواند برای آنها داشته باشد.

سوال دیگری که اینجا پیش می آید این است که شهرداری تهران در قبال پولی های که از مردم می گیرد چه خدماتی را ارائه می دهد؟

اینکه ساز و کار محاسبه جریمه فرسودگی به چه شکلی است نیز خودش جای سوال دارد و ابهام های فراوانی دارد که امیدواریم مسئولین شهرداری تهران برای حل آن تدبیری بیانیدشند و داستان آن مانند  دیگر موضوعات حل نشده قبلی که همچنان مسکوت مانده است نشود.

منبع: دانا

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی

شهردار تهران گفت: در رابطه با قراردادهای شهرداری یک عده هستند که نمی‌‌خواهند مردم سود کنند. عده‌ای علاقه دارند برخی افراد خاص در کشور سود و عموم مردم ضرر کنند و این خوب نیست و دور از انسانیت است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به حواشی ایجاد شده درباره  قرارداد شهردای تهران با طرف چینی برای واردات خودروهای برقی گفت: در رابطه با قراردادهای شهرداری یک عده هستند که نمی‌‌خواهند مردم سود کنند. عده‌ای علاقه دارند برخی افراد خاص در کشور سود و عموم مردم ضرر کنند و این خوب نیست و دور از انسانیت است. 

وی درباره همکاری شهرداری تهران با فراجا در پیاده‌سازی طرح نور خاطرنشان کرد:  ما براساس سیاست تعامل و مشارکت با دستگاه‌ها،  به هر کسی که هر کاری در راستای خدمتش انجام می‌دهد در چارچوب وظایف‌مان کمک می‌کنیم. 

خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • زاکانی: برخی علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • زاکانی: عده‌ای علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر کنند
  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • ۶۳مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمت رسانی می کنند